Spela det man tror på

Ny vecka blev väldigt få spel förra veckan men plussade iaf .
Måndag hade bara feeling för ett spel var colchester till 1.60 sen börja jag leta sido drag för att få upp odds på dubbel ist .
La in trippel shaktar mot kalmar . köpenhamn mot molde . Men ändrade och höll på så blev det överspel i fc köpenhamn och colchester i en dubbel . Man ska fan inte jaga odds utan spela lite högre om man tror på en match.

Sporting bet tömde det kontot (sparar till båt till våren) sparade lite utifall man hittar nåt odds som är bättre där . Gått bra där men oftast är det sämmre odds och satt in där för att man fick 500kr bonus . Kanske tömer lite på expekt med och öppnar några nya kontot senare får se hur det blir .
Hoppas på en ny pluss vecka och ska försöka lägga lite mer spel den här veckan tror jag la 8 st tot i förra veckan. Mycket tack vare man körde 2 dagars festande så då är det lika bra att låta bli spel då man inte kan sortera ut lika bra bland alla spel man hittar . har ca 7 8 sidor jag letar spel på och är man full eller bakis blir det tungt att sortera ut dom bästa dragen  =)  Men la ett litet på söndag iaf som sprack.

Hoppas på ny pluss vecka igen och att formen sitter i men känns lite på nergång men ska ändra på det. Ska gå in för spelandet på riktigt igen den här veckan.


5,295 Kommentarer på “Spela det man tror på”


    Fatal error: Allowed memory size of 54525952 bytes exhausted (tried to allocate 76 bytes) in /mounted-storage/home85/sub001/sc45554-PGXF/sub.bettingbloggen.com/kennytheking/wp-includes/classes.php on line 1018