ny vecka!

Riktigt fin vecka med ett bra roi. Gått stabilt hela veckan fick även en bra lördag efter två raka lördagar back så plussa man fint den här lördagen, Söndagen thurnouth missade, trodde hårt på dom då det var guldinfo om hemma laget men förlorade med 3-2 , ist satte man aselund till fina oddset 2.90 där hemma laget hade sjukt med skador .
Försöker hålla mig till 250-1250 bet som max iaf gjort det på sistonde försöka lära sig lite units spel kommer att använda det som 1-5 units system prova på det ett tag iaf ,

Om det är så att nån undrar över nåt spel och vill rygga det är det bara fråga i komentarerna så ska jag försöka skriva ut infon eller länka om spelet då jag själv vet det inte är kul att bara spela en match utan info och rygga rakt av .. Så om det mot förmodan är någon som villl rygga ett spel så är det bara fråga ska försöka svar om jag hinner ..
Iaf en riktigt bra vecka hoppas formen håller i sig ..
blir kanske inga spel mån tis då jag jobbar em. iofs tror dom skulle byta server på måndag så det kommer ligga nere .
Siktar på avluta månaden bra och hoppas man inte gör fritt fall sista veckan då månaden ser riktigt bra ut over and out och lycka till med tippandet !


5,281 Kommentarer på “ny vecka!”


    Fatal error: Allowed memory size of 54525952 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /mounted-storage/home85/sub001/sc45554-PGXF/sub.bettingbloggen.com/kennytheking/wp-includes/classes.php on line 978