ny månad

Avslutade mars riktigt bra blev ett fint pluss på 7180 kr tot .
Tyckte jag hade svacka men kollar lite stestik så har jag 10 pluss veckor och 2 förlust veckor av 12 sen jag börja föra statestik känns riktigt bra nu har hittat flytet igen och känns bra att tippa . Ska försöka hålla mig så mycket som möjligt från ishockey då mitt expekt konto lidit rejält pga av det sista månaden . Men då har andra sior gått riktigt bra ist . Bet365 har man fått sjuk start på , Funderar på att öppna konto på pinacle med då dom ligger oftast högst i odds men är lite mer krånglet att ta ut eller sätta in där man lär visst scanna och skicka in Leg och kort på visakortet så dom kan bekräfta att det är den som öppnat konto där.. Skulle få hjälp med det av riverapan då han nyss öppnat konto där sa det inte var så krångligt tog ca 10 min att öppna ..
Hoppas iaf på en ny + månad, ska bli riktigt kul när div 1234 i fotbollen börjar känns som det kommer gå hitta riktiga guödkorn där känns spännade ,.
Kosice satt fint igår iaf blev ett lite stort bet på dom eftersom jag inte hitta nåt dubbel material till den matchen ,, Ser att dom spelar idag med så får se vad oddsen ligger på men blir nog försöka hita dubbel eller -1.5 på förhand nu finns det inget intresant .
Får se hur det ser ut när man vaknar bara 1 natt skift kvar sen ledig 5 dagar=) ska bli riktigt nice att bli ledig.


5,311 Kommentarer på “ny månad”


    Fatal error: Allowed memory size of 54525952 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /mounted-storage/home85/sub001/sc45554-PGXF/sub.bettingbloggen.com/kennytheking/wp-includes/classes.php on line 978